Bethelschool dik tevreden met nieuw onderkomen
Logo hartvanwaddinxveen.nl
<p>Schooldirecteur Damsteeg en de projectleider van Boer Bouw openden symbolisch het nieuwe schoolgebouw, in november vorig jaar.</p>

Schooldirecteur Damsteeg en de projectleider van Boer Bouw openden symbolisch het nieuwe schoolgebouw, in november vorig jaar.

(Foto: archief)

Bethelschool dik tevreden met nieuw onderkomen

  •   keer gelezen

Waddinxveen - Het heeft een kleine tien jaar geduurd, maar dan heb je ook wat. De Bethelschool heeft eindelijk een nieuw onderkomen, aan de Lindengaarde.

Voorheen zat in het gebouw basisschool Kleurrijk, maar het 50 jaar oude gebouw heeft inmiddels een indrukwekkende metamorfose ondergaan en is het nieuwe paleis van de leerlingen en docenten van de Bethelschool.

Helaas geldt er een lockdown en zijn er nog geen vrolijke kinderstemmen in het nieuwe schoolgebouw te horen. Wel heeft directeur Aart Jan Damsteeg het college en de raad een bedankbrief gestuurd. “We weten u meestal wel te vinden als het gaat om de inbreng van belangen. Ik vind het nu ook gepast u te laten weten dat we ontzettend blij zijn met de resultaten van de besluitvorming, de samenwerking met ambtenaren en de vier colleges die invulling en uitvoering gaven aan het Integraal Huisvestingsplan (IHP).”

Overigens merkt de schooldirecteur zijdelings nog wel op dat er naar de toekomst toe nog wel wat slagen zijn te maken op het gebied van duurzaamheid en betere ventilatie. “Tijd voor een volgend IHP.”

De officiële opening van de Bethelschool volgt zodra de coronacrisis dit enigszins toelaat.

Meer berichten