Logo hartvanwaddinxveen.nl
<p>Alle partijen die betrokken zijn bij de renovatie van de Rehobothschool zijn er klaar voor.</p>

Alle partijen die betrokken zijn bij de renovatie van de Rehobothschool zijn er klaar voor.

(Foto: pr)

Renovatie van Rehobothschool in de startblokken

  •   keer gelezen

Waddinxveen - Na maanden van voorbereiding is deze week een begin gemaakt met de renovatie van de Rehobothschool. Peet-Jan Verlaan zette namens de aannemer zijn handtekening onder de overeenkomst, waarmee alle seinen op groen gingen.

Eind deze maand wordt begonnen met het omvormen van de voormalige Dick Brunaschool en de Rehobothschool tot één schoolgebouw. Tijdens de voorbereidingen stuitte de directie op tal van uitdagingen, zoals het realiseren van een corridor tussen beide gebouwen. Daarnaast bleek het vervangen van het dak noodzakelijk om een gebouw te realiseren dat klaar is voor de toekomst. 

In een persbericht laat de school weten dat de school in fysiek opzicht groeit, maar ook qua aantal leerlingen. “En aan die groei lijkt nog geen einde te komen.”

“Een gebouw waar we met alle leerlingen en leerkrachten elke dag met plezier in kunnen samenwerken, dat is het waar we het voor doen”, aldus schooldirecteur Pieter Beens. Overigens krijgt ook de bso (buitenschoolse opvang) en peuterspeelzaal van KDV IJgenweis in de komende jaren een vaste plek in de school. 

De oplevering van het project wordt verwacht in september 2021.

Meer berichten