Logo hartvanwaddinxveen.nl
Vera Mann (foto: pr)
Vera Mann (foto: pr) (Foto: )

Film en optredens in De Kroon in eerste week oktober

  •   keer gelezen

Waddinxveen - Cultuurhuys De Kroon vertoont donderdagmiddag 1 oktober de film Knives Out. De Amerikaanse misdaad-mysteryfilm uit 2019, is geregisseerd, geproduceerd en geschreven door Rian Johnson. Entree 7 euro.

Vera Mann
Wat gebeurt er met een klein verlegen meisje, kleindochter van een Poolse mijnwerker, als ze verliefd wordt op Chopin? Door wie is ze beïnvloed en waarom gaat ze zingen? De Vlaamse actrice en zangeres Vera Mann neemt de bezoekers zaterdagavond 3 oktober in Cultuurhuys De Kroon mee op een ontroerende en muzikale reis met verhalen over een vrouwenleven en het leven voor het theater. Een persoonlijk, kwetsbaar en af en toe hilarisch verhaal over toevallige ontmoetingen, familiegeheimen en liefdesperikelen. De voorstellingen zijn try-outs, de eerste om 19.30 uur en de tweede om 21.15 uur. Entree 19 euro.

The Lasses
Singer-songwriters Sophie Janna en Margot Merah treden zondagmiddag 5 oktober om 15.00 uur op als The Lasses. Met hun sterke harmonieën, loepzuivere zang en ongedwongen stemgeluid zijn The Lasses een veelgevraagd duo in de internationale folkscene. Entree 15 euro.

Meer berichten