Noa valt met haar helderblauwe ogen wel op. (foto: pr)
Noa valt met haar helderblauwe ogen wel op. (foto: pr) Foto: ck-photo

Waddinxveense wil dat haar hond in de finale komt

Algemeen 1.297 keer gelezen

Waddinxveen - De Australische herder Noa van Aranka Hottentot doet mee aan de jaarlijkse wedstrijd voor mooiste hond van Nederland 2020. De 21-jarige Waddinxveense meent dat haar hond die titel dik en vet verdient.

Noa is bijna 2,5 jaar en is, volgens Aranka niet alleen de mooiste hond, maar vooral ook de allerliefste. Het baasje/vrouwtje van de viervoeter schrijft: "Ze heeft mij geholpen met uit mijn schulp te kruipen en de buitenwereld te gaan ontdekken. Ondanks haar valse start (ze zat bij een gezin dat nauwelijks naar de hond omkeek) is ze elke dag zo blij, je hoeft alleen maar naar haar te kijken om een lach op je gezicht te toveren."

Aranka en Noa spelen samen frisbee en ook doen ze sinds kort aan canicross (dit is een hondensport waarbij een geleider en zijn hond samen een bepaalde afstand lopen. red)."Buiten haar geweldige karakter is ze ook nog eens adembenemend om te zien met die prachtige blauwe ogen", meent de Waddinxveense. En daarom vraagt ze iedereen om op Noa te stemmen zodat ze in de finale komt.

Stemmen kan op www.mooistehond.nl/noa-Waddinxveen, Insta en Facebook: noatheaustralianshepherd