Logo hartvanwaddinxveen.nl
Foto: archief HvH

Druk geschaafd aan ontwerp van toekomstig Coenecoop

  •   keer gelezen

Waddinxveen - Er wordt druk gesproken over en geschaafd aan het ontwerp van het toekomstige Coenecoop College dat op het groene gedeelte achter de huidige sportzaal De Dreef moet komen. Naar verwachting is de nieuwe school, volgens Kolette Raateland - afdelingsleider havo/vwo voor de onderbouw - in het voorjaar van 2023 klaar en kan er in september van dat jaar gestart worden in het nieuwe gebouw.

"Het ontwerp hangt in de lerarenkamer, maar is alweer verouderd", weet Raateland. "De gevel komt er wat anders uit te zien en nog wat zaken, maar het wordt een mooi, transparant gebouw." 

Achter het huidige Coenecoop College aan de andere kant, wordt momenteel gebouwd aan het nieuwe onderkomen van de SPB, het opleidingsbedrijf voor de bouw waar het Coenecoop College ook mee samenwerkt. Directeur van SPB, Ramon Looije, verwacht dat zijn nieuwe school in maart/april van volgend jaar al in gebruik wordt genomen. Op de SPB wordt lesgegeven aan mbo, maar ook praktijkonderwijs aan het vmbo (het Coenecoop huurt een deel van het gebouw).

Meer berichten