Logo hartvanwaddinxveen.nl
De zomer verloopt waarschijnlijk anders dan we gewend zijn; we vragen hiernaar in deze enquête.
De zomer verloopt waarschijnlijk anders dan we gewend zijn; we vragen hiernaar in deze enquête. (Foto: Pixabay)
Invullen

Doe nog snel mee aan onze tweede enquête van TipWaddinxveen

  •   248 keer gelezen
De zomer verloopt waarschijnlijk anders dan we gewend zijn; we vragen hiernaar in deze enquête.
De zomer verloopt waarschijnlijk anders dan we gewend zijn; we vragen hiernaar in deze enquête. (Foto: Pixabay)

Waddinxveen - Tweeënhalve maand na het eerste onderzoek dat Hart van Holland in samenwerking met Toponderzoek onder haar lezers hield, is vanaf vandaag de nieuwe enquête van TipWaddinxveen in te vullen. Omdat het coronavirus (nog steeds) ons leven beheerst, wil de redactie met dit onderzoek meer inzicht krijgen in hoe de inwoners van Waddinxveen deze periode ervaren en in hoeverre het hun dagelijks leven beïnvloedt.

Waar de vragen in het vorige onderzoek - die enquête verstuurden we twee weken nadat de eerste coronamaatregelen van kracht waren naar de leden van ons burgerpanel - vooral een globale opzet hadden, is het nieuwe onderzoek gericht op concretere zaken. 

Denk aan vragen met de strekking: 'Wat waren de meest ingrijpende veranderingen tot nu toe vanwege corona? Ben je over de ergste schrik heen of nemen de zorgen juist toe naarmate de crisis langer duurt? Heeft deze bijzondere periode nieuwe inzichten opgeleverd?

Met de zomervakantie in het vooruitzicht wordt ook geïnformeerd naar de vakantieplannen van Waddinxveners en willen de onderzoekers ook weten wat je van de berichtgeving in Hart van Holland vindt.

Contactgegevens
Soms staat het ‘juiste’ antwoord er niet tussen of wil je meer kwijt dan in de enquête mogelijk is. Bij het nieuwe onderzoek is er de mogelijkheid om je contactgegevens door te geven, zodat de redactie eventueel contact op kan nemen voor een uitgebreidere reactie of toelichting. Uiteraard is dit niet verplicht, invullen van de enquête is, net als de afgelopen keer, anoniem.

Wie nog geen lid is van het burgerpanel en dat wel wil worden, kan zich hier aanmelden

Wie de vragenlijst in wil vullen zonder lid te worden, kan daarvoor deze link gebruiken.

Meer berichten