Logo hartvanwaddinxveen.nl
Exposeren is er nu nog even niet bij. (foto:pr)
Exposeren is er nu nog even niet bij. (foto:pr) (Foto: )

Tekenen en schilderen ook als corona achter ons ligt

  •   73 keer gelezen

Waddinxveen - Sinds het begin van de coronacrisis ontdekken veel mensen een (nieuwe) hobby. Veel ontspanning wordt gevonden in creatieve activiteiten. Velen zijn aan het schilderen of tekenen geslagen of trekken de natuur in om te fotograferen.

Het zou jammer zijn als deze hobby’s, na het coronatijdperk, langzaam weer wegebben en de verf- en tekenspullen of het fototoestel weer worden opgeborgen.

Ter voorkoming hiervan en ter stimulering van deze creatieve activiteiten is de Waddinxveense Kunst Kring (WKK) in 1988 opgericht. De WKK heeft als belangrijkste doel het bevorderen van de beeldende kunst in brede zin en levert daarmee een bijdrage aan het culturele leven in Waddinxveen. WKK wil dat leden elkaar ontmoeten en inspireren en organiseert met dit doel onder andere de volgende activiteiten: exposities, schilder- en tekenochtenden, fotoclubs, lezingen en museumexcursies.
Voor wie interesse heeft en een lidmaatschap overweegt (contributie voor een geheel kalenderjaar is 25 euro), kan kijken op www.waddinxveensekunstkring.nl voor alle informatie of mail naar info@waddinxveensekunstkring.nl.

Meer berichten