Logo hartvanwaddinxveen.nl
Aan de Sperwerhoek vinden de voorbereidende werkzaamheden plaats. Ook hier worden de fietspaden geasfalteerd. (foto: A. Schot)
Aan de Sperwerhoek vinden de voorbereidende werkzaamheden plaats. Ook hier worden de fietspaden geasfalteerd. (foto: A. Schot) (Foto: )

Fietspaden asfalteren in de wijk Zuidplas

  •   233 keer gelezen

Waddinxveen - Corona of niet, de wegwerkzaamheden in de gemeente Waddinxveen gaan gewoon door. In de wijk Zuidplas worden in deze periode alle fietspaden geasfalteerd.

Na de Graanakker en Vlasakkerbuurt is de aannemer momenteel bezig in de vogelbuurt: de Sperwerhoek, Havikhoek en Kievitsdreef. Zo ligt het terrein bij de voormalige Dick Brunaschool aan de Sperwerhoek helemaal braak.

Fases
De wijk is opgesplitst in drie fases en elke fase neemt naar verwachting een week of vijf à zes in beslag. Door de werkzaamheden zal het soms even behelpen zijn voor voetgangers en fietsers.

Vijf dagen voor aanvang van de klus, ontvangen direct omwonenden een brief over de werkzaamheden. De hoofdaannemer van de klus is een bedrijf uit Uden.


Politie op zoek naar getuigen aanrijding

Waddinxveen - Op de kruising bij de Kanaaldijk met de Oude Dreef in Waddinxveen heeft maandag 18 mei rond 14.40 uur een aanrijding plaatsgevonden tussen een auto en een scootmobiel. De bestuurder van de personenauto is na de aanrijding doorgereden. De politie is op zoek naar deze auto en de bestuurder ervan. Het gaat om een blauwe personenauto met Nederlands kenteken. Vermoedelijk heeft de auto schade aan de bijrijderskant. Getuigen kunnen bellen naar 0900-8844 of anoniem: 0800-7000.


Holland-expositie bij galerie in Gouda

Gouda - Bij galerie De Hollandsche Maagd aan de Oosthaven 28 in Gouda is momenteel een expositie met onder andere nieuwe schilderijen van ezels van Jasper Hulsoff Poll en Goudse hondjes met stroopwafels van Dieuwertje Verhagen. De expositie duurt tot en met 15 augustus. Meer info: www.dehollandschemaagd.nl

Meer berichten