Logo hartvanwaddinxveen.nl
Foto: Silvia Hartmann/Pixabay

Kandidaten aanmelden voor Cultuurprijs 2020

  •   31 keer gelezen

Waddinxveen - Corona of niet, ook dit jaar reikt de gemeente Waddinxveen de Cultuurprijs uit tijdens het evenement WadCultureel. De prijs is bedoeld voor personen, organisaties of groepen die het afgelopen jaar een belangrijke bijdrage hebben geleverd aan het plaatselijke culturele leven.

Ook personen, organisaties of groepen die nieuwe initiatieven en culturele uitingen hebben ontwikkeld of uitgevoerd in deze periode van ‘social distancing’ door het coronavirus komen in aanmerking voor de prijs. 

Naast de Cultuurprijs reikt de gemeente ook een aanmoedigingsprijs uit. Aanmelden van kandidaten kan tot 1 juli 2020. WadCultureel vindt plaats op 11, 12 en 13 september. 

Het bestuur heeft onlangs wereldkundig gemaakt dit evenement door te willen laten gaan, binnen de mogelijkheden. De Cultuurprijs bestaat uit een kunstwerk en een geldbedrag van 750 euro. De aanmoedigingsprijs is een geldbedrag van 150 euro. 

Aanmelden kan via www.waddinxveen.nl/cultuurprijs. Hier is ook meer informatie te vinden over de prijs en de voorwaarden. De prijs wordt op zaterdag 12 september uitgereikt tijdens het evenement WadCultureel.

Meer berichten