Afbeelding

Voor wie mee wil praten over de coronacrisis: vul hier enquête in

Algemeen 377 keer gelezen

Waddinxveen - Het coronavirus houdt de wereld in zijn greep. Het houdt u ongetwijfeld ook bezig. Wil jij erover meepraten? Vandaag krijgen leden van TipWaddinxveen (burgerpanel) een vragenlijst hierover toegestuurd. Ook als niet-lid kun je meedoen.

Uw eigen vertrouwde krant doet in samenwerking met Toponderzoek - een onafhankelijk bureau - onderzoek naar het coronavirus. Iedereen heeft een mening over de heftige maatregelen die in de afgelopen weken zijn genomen, of wil kwijt hoe hij/zij met de coronacrisis omgaat. 

Vanaf donderdag 26 maart worden alle Waddinxveners in de gelegenheid gesteld om over dit heikele onderwerp mee te praten.

  Klik hier om de enquête in te vullen, ook als je nog geen lid bent van ons burgerpanel.  

*Dit kan nog tot 1 april, 9.00 uur

Onlangs deden we een oproep in Hart van Holland om je aan te melden voor dat panel TipWaddinxveen, waardoor je vaker zal worden geraadpleegd. Ook mensen die dit bewust niet willen, worden opgeroepen om hun mening te geven over dit onderwerp, dat iedereen in zijn greep houdt.

Hoe werkt TipWaddinxveen?
Wie graag zijn steentje bij wil dragen aan een betere woon- en werkomgeving, wordt in de gelegenheid gesteld om (anoniem) te laten weten hoe hij/zij denkt over lokale, actuele onderwerpen via TipWaddinxveen.nl. Je maakt dan deel uit van het burgerpanel.

Na inschrijving voor TipWaddinxveen ontvangt de deelnemer:
• periodiek een korte digitale vragenlijst (van ongeveer 10 vragen) toegestuurd;
• de mogelijkheid om anoniem te reageren;
• elke keer zelf de keuze om wel of niet mee te doen;
• een eenvoudige en snelle manier om te laten horen wat er volgens u allemaal speelt;
• de mogelijkheid om samen met ons uw omgeving mooier te maken;
• een mail met de resultaten van het onderzoek van TipWaddinxveen.

Wat is TipWaddinxveen precies?
TipWaddinxveen is een raadgevend burgerpanel in de gemeente Waddinxveen waar alle inwoners van 16 jaar en ouder aan deel kunnen nemen.

Via TipWaddinxveen doe je niet mee aan opiniepeilingen, maar geef je via raadgevende vragen antwoord. Dus geen ‘wat vind je van'-vragen, maar de ‘waarom'- of ‘hoe'-vragen over lokale vraagstukken. TipWaddinxveen praat samen met de inwoners, niet over inwoners.

Wat gebeurt er met de resultaten?
Na onderzoek via TipWaddinxveen is het interessant om te lezen hoe anderen denken over het onderwerp; zijn ze het met je eens of niet? Of hebben zij misschien wel de gouden tip voor een probleem waar jij niet aan had gedacht?

Resultaten zijn te vinden op de pagina 'onderzoeksresultaten', door te kijken op de facebookpagina, of door je mailbox in de gaten te houden.

Aanmelden
Mocht je interesse hebben gekregen om mee te doen aan het burgerpanel, meld je dan hier aan. 

 Zie ook de website van TipWaddinxveen. 


  *TipWaddinxveen is een initiatief van Toponderzoek en Hart van Holland. Toponderzoek is aangesloten bij de MOA en hanteert bij al zijn onderzoeken de gedragscode van Onderzoek en Statistiek.