Handige buurtgenoten helpen bij het maken van kapotte spullen.
Handige buurtgenoten helpen bij het maken van kapotte spullen. Foto: pr

Wondertjes gebeuren op nieuwe locatie Repair Café

Human Interest 416 keer gelezen

Waddinxveen - Een stilstaande klok gaat weer tikken, een lampje geeft weer licht en op een cd-speler kan weer een cd afgespeeld worden. Kleine wondertjes gebeuren telkens weer op de tweede zaterdag van de maand bij het Repair Café, ook  op de nieuwe locatie aan de Mauritslaan. 

Het voorjaar doet zijn intrede en het wordt tijd om de tuin in te gaan. De vrijwilligers van het Repair Café staan zaterdag 14 maart van 9.00 tot 13.00 uur klaar, onder andere om tuingereedschap weer scherp te maken en goed af te stellen.

De nieuwe ruimte aan de Mauritskade, waar ook Gered Gereedschap is gehuisvest, is een ideale ontmoetingsplaats voor Waddinxveen. Handige dorpsgenoten helpen bij het maken van kapotte spullen. 

Meubels, speelgoed, fietsen en rollators, elektrische en elektronische apparaten, keramiek, plastic en allerlei metalen; bezoeker en deskundige vrijwilliger vinden vaak samen een oplossing. 

Corona
Als de autoriteiten het afraden om openbare bijeenkomsten te houden in verband met het coronavirus, gaat ook het Repair Café niet door.

Een eventuele afgelasting wordt bekend gemaakt met affiches en op de website www.repaircafewaddinxveen.nl.