Logo hartvanwaddinxveen.nl
Even 'snuffelen' aan Duitse les. (Foto: pr)
Even 'snuffelen' aan Duitse les. (Foto: pr) (Foto: )

Open dagen op het Coenecoop College

  •   38 keer gelezen

Waddinxveen - De deuren van het Coenecoop College stonden donderdag 30 en vrijdag 31 januari open voor leerlingen uit groep 7 en 8 van het basisonderwijs. Op woensdag 12 februari is er nog de mogelijkheid om kennis te maken met lesjes in het Engels en daarna staan op 4 en 11 maart de inschrijfdagen gepland.

De leerlingen namen samen met hun ouders een kijkje op de locaties in Boskoop en Waddinxveen om te ervaren wat zij in hun eerste jaar op de middelbare school kunnen verwachten.

Bij binnenkomst ontvingen alle kinderen een kaart met een afbeelding van een mobiele telefoon met daarop een aantal door de school geselecteerde appjes zoals Instagram, SOMtoday en WhatsApp. Met deze 'telefoon' konden de leerlingen de school rond om overal vakgerelateerde appjes te verzamelen door opdrachten te vervullen.

Bij Zorg & Welzijn moesten leerlingen bijvoorbeeld de verschillen zoeken tussen twee gedekte tafels en bij Duits werd het spel gespeeld van 'Petje op, Petje af'. Naast alle vakken was er ook informatie te vinden over het tweetalig onderwijs en over de Coenecoop Academie.

Meer berichten