Logo hartvanwaddinxveen.nl
Eénentwintig dagen lang geeft Vonk individuele lessen en dagelijkse coaching via wahtsapp. (foto: pr)
Eénentwintig dagen lang geeft Vonk individuele lessen en dagelijkse coaching via wahtsapp. (foto: pr)

Vonk daagt cursisten uit

  •   44 keer gelezen

Waddinxveen - Bij een nieuw jaar passen nieuwe uitdagingen, zo vindt Vonk. De stichting daagt cursisten uit een muzikale 21-dagen-challenge aan te gaan. Gedurende een periode van drie weken krijgen cursisten naast vier individuele lessen dagelijkse coaching via whatsapp door een muziekdocent.

Vonk wil met de challenge een optimale start creëren op een instrument naar keuze. Zowel klassiek als pop is mogelijk, eventueel met gebruik van een gratis instrument voor de periode van 21 dagen.

Muziek op schoot
Voor de jongste kinderen met een van hun (groot-)ouders zijn er vanaf januari nieuwe cursussen Muziek op schoot. De start is dinsdagochtend 14 januari of woensdagochtend 22 januari.

Kleuters kunnen op acht woensdagen terecht bij een blokje KleuterMuziek, dat start op 15 januari van 14.15 tot 15.00 uur en kinderen van 6 tot en met 8 jaar schrijven in voor tien lessen BasisMuziek, die start op vrijdag 17 januari van 16.45 tot 17.30 uur).
Voor meer informatie en inschrijven: www.stichtingvonk.nl.
Met de Regeling bijdrage maatschappelijk activiteiten (RBMA) van de gemeente kunnen jongeren tot 18 jaar gratis lessen volgen bij Vonk.

Meer berichten