Logo hartvanwaddinxveen.nl
Johnny Feel Good laat van zich horen in De Kroon op 11 januari. (foto: pr)
Johnny Feel Good laat van zich horen in De Kroon op 11 januari. (foto: pr)

Bluesspektakel in Cultuurhuys De Kroon

  •   46 keer gelezen

Waddinxveen - Cultuurhuys De Kroon aan het Gouweplein staat zaterdag 11 januari geheel in het teken van bluesmuziek.

In samenwerking met muziekhandel Mos en Spetter worden zowel het theater als de foyer ingericht voor de bluesavond. Het wordt een feestje waarbij diverse artiesten van zich laten horen.

Namen als South Side Blues Revue, Livin' Blues, Oscar Benton, Barrelhouse, JURA, Johnny Laporte en Magic Frankie zeggen de kenners genoeg. De band Johnny Feel Good laat het allemaal horen.

De afzonderlijke leden van de band laten nog steeds hun bluesmarks achter in de bovengenoemde bands én in Johnny Feel Good. Ontstaan vanuit een vrienden-sessie in de oefenruimte, wordt het steeds duidelijker dat de band zijn stempel drukt in de bluesscene.

Johnny Feel Good bestaat uit Johnny Laporte op gitaar, Armando Jansen (gitaar en zang), zanger Jan Blaauw, Art Bausch op drums, Mark Harmsma op bas en Pim Spetter op piano. Speciale gast is Oscar Benton. Na afloop van het optreden is er een signeersessie.

Het feest in De Kroon begint om 20.15 uur. De toegangsprijs is 16,50 euro inclusief pauzedrankje. De organisatie adviseert belangstellenden wegens de grote belangstelling tijdig te reserveren.

Meer berichten