Logo hartvanwaddinxveen.nl
Stap letterlijk in het kerstverhaal op donderdag 19 december. (foto: pr)
Stap letterlijk in het kerstverhaal op donderdag 19 december. (foto: pr)

Expeditie Bethlehem wordt ontdekkingstocht door Triangel

  •   200 keer gelezen

Waddinxveen - Een historisch kerstverhaal en één van de meest moderne woonwijken van Waddinxveen (Triangel) vormen op donderdagavond 19 december de verrassende ingrediënten voor Expeditie Bethlehem 2019.

De wandeling door het kerstverhaal start bij de Koningin Beatrixschool en eindigt bij station Triangel vanwaar bussen de wandelaars terugbrengen. Gratis tickets kunnen via www.expeditiebethlehem.nl worden gereserveerd. Praktisch iedereen kent het kerstverhaal van Jozef en Maria en het kindje Jezus in een kribbe. Maar er doorheen wandelen, er deel van uitmaken en het zelf beleven, dat is een ander verhaal. Dat is Expeditie Bethlehem: Maria spreken, Jozef ontmoeten, Romeinen passeren, met reizigers meelopen, herders helpen en de wijzen raadplegen.
De eerste groep reizigers vertrekt onder begeleiding van een gids om 17.30 uur voor hun wandeling door het kerstverhaal, de laatste omstreeks 20.30 uur. Vanwege de grote belangstelling en de beperkte parkeergelegenheid adviseert de organisatie iedereen zoveel mogelijk op de fiets of lopend naar de Koningin Beatrixschool aan Zuidplashof 3 te komen. Voor vervoer terug van station Triangel naar de school wordt gezorgd. Kijk voor gratis tickets én alle informatie op www.expeditiebethlehem.nl.

Meer berichten