Logo hartvanwaddinxveen.nl
Martijn Kok maakte in de vierde minuut de 1-0. (foto: Stef Hoogendijk)
Martijn Kok maakte in de vierde minuut de 1-0. (foto: Stef Hoogendijk)

Be Fair verhoogt productie met vijftig procent

  •   102 keer gelezen

VOETBAL
Waddinxveen - Het scoren was Be Fair niet goed afgegaan in de eerste zes speelronden en daarmee werd de 3-0 zege zaterdag op Oegstgeest beschouwd als ongekende weelde. De Waddinxveense formatie verhoogde zijn doelpuntenproductie van zes naar negen goals.

Voor de tweede wedstrijd op rij hield doelman Rick van Hattem de nul. De keeper, die een betrouwbare indruk maakte, werd echter bij een 1-0 stand geholpen door een verdediger die de bal op de lijn weghaalde. "Oegstgeest had, gezien de kansen, een doelpunt verdiend", was trainer Bert de Best eerlijk. Hij zag een Be Fair dat uitstekend begon, snel op 1-0 kwam door Martijn Kok (voorzet Sander Dominicus), maar na een minuut of 25 ook het initiatief uit handen gaf. "Dat is ons dit seizoen al vaker overkomen. We domineren een wedstrijd, maar zijn dat in één keer helemaal kwijt."

Na de pauze wisselde De Best Wilfried Smit en Rayvano Saluteru voor Stefan Rijsdam en Mo El Azoutti, die volgens de trainer niet in de wedstrijd zaten. Nadat Bas van der Lugt voor de 2-0 had gezorgd, stonden Smit en Saluteru aan de basis van de derde goal van Be Fair, die uiteindelijk door Saluteru wordt gemaakt.
"Ik heb het gevoel dat Rayvano er weer aan komt", reageerde De Best. "Hij heeft een moeilijke periode achter de rug waarin hij een behoorlijke vormdip had. Hij is een jongen van de buitencategorie, een speler van wie ik de naam als eerste op het wedstrijdformulier zet. Ik denk dat hij aan het einde van zijn vormcrisis zit."

Meer berichten