Logo hartvanwaddinxveen.nl
Een vastgelopen wieltje repareren of een paar schroefjes aandraaien; een houten fietsje wordt bij het Repair Café zo opgelapt.
Een vastgelopen wieltje repareren of een paar schroefjes aandraaien; een houten fietsje wordt bij het Repair Café zo opgelapt.

Repair Café reikt Sinterklaas de helpende hand

  •   49 keer gelezen

Waddinxveen - De vrijwilligers van het Repair Café reiken Sinterklaas, met de dure maand december in aantocht, graag de helpende hand.

Alle soorten speelgoed kan bij het Repair Café ter reparatie aangeboden worden. Een wieltje van een kinderwagen afgelopen, een treintje dat stroef loopt of moet een stuk speelgoed gelijmd worden? De dames en heren van het Repair Café draaien hun hand er niet voor om. Ook elektronisch speelgoed kan ter reparatie aangeboden worden. Het speelgoed krijgt een tweede leven en Sinterklaas kan weer een kind blij maken.
Het Repair Café aan de Kerkweg-Oost 159 is zaterdag 9 november van 9.00 tot 13.00 uur open.

Vrijwilligers van het Repair Café helpen bij het herstellen van bijna alles uit het huishouden dat kapot is: elektrische apparaten, meubels, fietsen, kleding en textiel en computers, voorwerpen van metaal, aardewerk of hout. De reparateurs laten zien hoe aanbieders dit eventueel ook zelf kunnen doen. Doel is dat kapotte spullen niet ondoordacht op de afvalberg belanden. Vanwege de groeiende belangstelling is het Repair Café Waddinxveen op zoek naar handige mannen of vrouwen.

Meer berichten