Logo hartvanwaddinxveen.nl
Ben goed zichtbaar in het verkeer. (foto: pr Repair Café)
Ben goed zichtbaar in het verkeer. (foto: pr Repair Café) (Foto: )

Repair Café helpt fietsers weer goed verlicht op weg

  •   41 keer gelezen

Waddinxveen - Bijna de helft van alle kinderen onder de achttien heeft geen goede fietsverlichting. Van alle fietsers rijdt 35 procent in het donker met één lampje of helemaal geen licht. Volgens de organisatie van Repair Café is het dan ook hard nodig om de fietsverlichting even te laten controleren en indien nodig te laten repareren, vooral nu de dagen korter worden.

Zaterdag 12 oktober kan dit tussen 9.00 uur en 13.00 uur bij de vrijwilligers van het Repair Café Waddinxveen aan de Kerkweg-Oost 159 (naast het gemeentehuis). Wanneer reparatie nodig is, wordt een vergoeding voor het materiaal gevraagd.
Voor creatieve oplossingen met kleding kan een ieder terecht bij de textielafdeling. 'Waardeer gedragen spullen en als het kapot is, repareer het', is het motto. De landelijke actie van Sire wordt van harte ondersteund door het Repair Café. "Kom met te repareren spullen eerst even langs voor een tweede leven", vinden de vrijwilligers. Kleine huishoudelijke apparaten, kleding, een kleine reparatie aan de fiets of rollator, speelgoed en alles zonder stekker.

Het Repair Café is ook een gezellig café om te buurten en een kop koffie/thee te drinken.

Voor meer informatie en de openingstijden: www.repaircafewaddinxveen.nl

Meer berichten