Logo hartvanwaddinxveen.nl
Je hoeft geen prof te zijn om mee te zingen met het Groot Mannenkoor. (foto: Wim de Boevere)
Je hoeft geen prof te zijn om mee te zingen met het Groot Mannenkoor. (foto: Wim de Boevere)

Veel animo voor deelname aan mannenkoor

  •   keer gelezen

Regio - De eerste repetitie van het Groot Mannenkoor Midden-Nederland onder leiding van dirigent Martin Mans (ook vaste dirigent van christelijk mannenkoor De Gouwestem in Waddinxveen) verliep zaterdag succesvol; dat laat de organisatie weten. Het koor werkt toe naar een optreden op zaterdag 9 november in Het Dolfinarium en houdt zich bezig met het verfijnen van het repertoire.

De tweede repetitie staat gepland voor zaterdag 2 november om 10.00 uur in de PKN gereformeerde kerk in Waarder. Nieuwe deelnemers zijn welkom om nog aan te haken. Zij hoeven geen prof te zijn om mee te zingen met de in totaal vier geplande concerten.

Aanmelden is eenvoudig en kan op de website www.martinmans.nl of via het mailadres secretariaat@martinmans.nl of op de repetitie op 2 november. Na het optreden in Harderwijk ligt de focus op het kerstrepertoire. Liederen als 'Stille Nacht en Ere zij God' worden vertolkt, maar ook een kerstintrada die Mans zelf heeft geschreven en de liederen 'Daar blonk een ster' en 'Vol van pracht' klinken tijdens de kerstuitvoeringen. Mans is de drijvende kracht achter het koor en de begeleiding is in handen van Mark Brandwijk en Hendrik van Veen. Repetitiedata: zaterdag 2 november en zaterdag 7 december, aanvang 10.00 uur. Concertdata: zaterdag 9 november Dolfinarium Harderwijk, 20.00 uur. Zaterdag 7 december PKN gereformeerde kerk in Waarder 11.30 uur. Woensdag 11 december hervormde kerk in Oud-Beijerland, 20.00 uur.

Meer berichten