Logo hartvanwaddinxveen.nl
Proeven van snacks en klimmen op toestellen, alles kan. (foto: Park Triangel)
Proeven van snacks en klimmen op toestellen, alles kan. (foto: Park Triangel) (Foto: )

Proeven en spelen op nieuw festival op Parkeiland

  •   136 keer gelezen

Waddinxveen - Het Parkeiland in Triangel is vandaag, op zaterdag 21 september, van 14.00 tot 20.00 uur dé plek voor Proef!; een nieuw festival waar je snacks kunt proeven, maar ook mee kan doen aan sportieve spellen of genieten van livemuziek.

Het festival is een smakelijk initiatief van de kerken voor alle Waddinxveners met als doel bewoners met elkaar te verbinden. De toegang, de activiteiten en de koffie zijn gratis. Op het programma staan veel activiteiten voor jong en oud(er). Zo kan er tussen 14.00 en 18.00 uur door de jongsten worden geknutseld, geschminkt en geproefd. Voor kinderen vanaf groep 1 van de basisschool is om 16.00 uur poppentheater. Vanaf groep 5 kunnen kinderen al om 14.30 uur gaan survivallen in de jungle of een kussengevecht houden. Tieners kunnen vanaf 16.00 uur een toernooitje volleyballen op het 'strand' en voetballen op het speelveld. Voor het uitgebreide programma kijk op www.proefwaddinxveen.nl.

Op de zondagochtend na Proef! houden de meeste kerken in Waddinxveen een kerkproeverij. Of je nu wel, soms, ooit of nooit hebt geloofd, iedereen is van harte welkom om binnen te lopen en aan te schuiven. Kijk op www.kerkproeverijwaddinxveen.nl welke 'proeflokalen' wanneer geopend zijn.

Meer berichten