Logo hartvanwaddinxveen.nl
Vorig jaar ging de tocht door het Bentwoud.

Nieuwe scootmobieltocht

  •   63 keer gelezen

Waddinxveen - De in mei vanwege slechte weersomstandigheden geannuleerde scootmobieltocht is verplaatst naar woensdag 4 september. Mocht het weer opnieuw spelbreker zijn, dan wordt de tocht een dag uitgesteld, naar donderdag 5 september. De tocht gaat dit keer via Gouda naar Reeuwijk.

De deelnemers verzamelen om 9.45 uur bij het Anne Frank Centrum, waar ze een kopje koffie of thee krijgen. De tocht start om 10.15 uur, om 12.00 uur wordt een stop ingelast voor de lunch waarna om 13.30 uur de tocht hervat wordt. De organisatie denkt om 15.30 uur terug te zijn bij het Anne Frank Centrum.
Iedereen die is aangewezen op een scootmobiel mag meedoen. Het aantal deelnemers is echter beperkt tot vijftien. Gezien de lengte van de tocht, zo'n 25 à 30 kilometer, moet het voertuig in goede staat zijn (met geheel opgeladen accu en met voorgeschreven bandenspanning) en moet daarmee veilig kunnen worden deelgenomen aan het verkeer. De maximale snelheid moet tenminste 10 km/uur bedragen en de deelnemers moeten een oplader meenemen; de deelnemers moeten in het bezit zijn van een geldige APV of WA-verzekering.

De kosten voor deelname bedragen 3 euro, de lunch komt voor eigen rekening.

Voor meer informatie en aanmelden: (voor 26 augustus): 088-0234255.

Meer berichten