} Logo hartvanwaddinxveen.nl
Een stofzuiger wordt aan een nader onderzoek onderworpen.
Een stofzuiger wordt aan een nader onderzoek onderworpen.

Hulp bij stofzuigerreparatie

  •   29 keer gelezen

Waddinxveen - Het Repair-Café, dat zaterdag 8 juni van 9.00 tot 13.00 uur haar tenten opslaat aan de Kerkweg-Oost 159, is ook behulpzaam bij het repareren van tent, kampeerstoel en andere kampeerbenodigdheden.

"Door uw tuinbankje gezakt? Een jurk innemen? Een rollator die niet soepel loopt of een ander apparaat dat niet werkt? Niet meteen weggooien", adviseren de vrijwilligers van het Repair Café. Zij helpen graag een handje mee. "En dat lukt vaker dan u denkt", weten ze uit ervaring.

Ruim honderd geslaagde reparaties hebben de dames en heren in het Repair Café de afgelopen vijf maanden uitgevoerd. Gemaakt werden bijvoorbeeld apparatuur en textiel; veelal spullen die anders weggegooid zouden zijn.
Reparaties zijn bij het café gratis; een vrijwillige bijdrage voor de gemaakte kosten wordt echter zeer op prijs gesteld.

Naast het repareren van spullen wil het maandelijkse Repair Café vooral ook een ontmoetingsplaats voor jong en oud zijn. "Het is goed voor het milieu, leerzaam en nog gezellig ook", laten de medewerkers met twee rechterhanden weten.

Zij staan zaterdag klaar om te helpen repareren van 9.00 tot 13.00 uur. Aanleveren van reparaties kan tot 12.30 uur.
Voor meer informatie: www.repaircafewaddinxveen.nl

Meer berichten