} Logo hartvanwaddinxveen.nl
Veelzijdig auteur Simone van der Vlugt. komt naar De Kroon. (Foto:pr)
Veelzijdig auteur Simone van der Vlugt. komt naar De Kroon. (Foto:pr) (Foto: )

Simone van der Vlugt promoot nieuwe boeken in Cultuurhuys De Kroon

  •   52 keer gelezen

Waddinxveen - De queen onder de thrillerschrijvers, Simone van der Vlugt, komt vrijdagavond 7 juni naar Cultuurhuys De Kroon in Waddinxveen om lezers mee te nemen in haar eerste non-fictie boek 'Wij zijn de Bickers'.

Tevens laat ze het publiek alvast een kijkje nemen in haar nieuwste historische roman Schilderslief, die in augustus uitkomt. Een avond waarop je er graag bij wil zijn... Van der Vlugt wordt geïnterviewd door oud-wethouder van Waddinxveen Brigitte Leferink van Schrijven, spreken en meer 7 juni in Cultuurhuys de Kroon.

De vele thrillers, historische romans en jeugdboeken van Van der Vlugt, waarvan er twee miljoen zijn verkocht, worden wereldwijd gelezen. Bibliotheek de Groene Venen en Boekhandel Burger hebben deze bijeenkomst georganiseerd. In de pauze is er volop gelegenheid voor een signeersessie door de auteur. Het begint om 20.00 uur, in Cultuurhuys De Kroon aan het Gouweplein. De toegang is 12,50 euro (voordeel met de biebpas 2,50 euro). De kaartverkoop verloopt via www.bibliotheekdegroenevenen.nl of www.cultuurhuysdekroon.nl.

Meer berichten