Een beker, champagne en een spandoek voor de kampioenen van Be Fair: MO 17-1. (foto: pr)
Een beker, champagne en een spandoek voor de kampioenen van Be Fair: MO 17-1. (foto: pr)

Be Fair maakt zich op voor nacompetitie, meisjes gehuldigd

Sport 523 keer gelezen

VOETBAL
Waddinxveen – De laatste wedstrijd van de reguliere competitie stond voor Be Fair volledig in het teken van de nacompetitie, die zaterdag op eigen terrein begint tegen Schipluiden. Met een geïmproviseerd elftal verloor de Waddinxveense nummer twee zaterdag met 3-1 van VVSB.

"Het ging nergens meer om en dat was goed te merken", zei trainer Bert de Best, die om elk risico te vermijden alle spelers met pijntjes of lichte blessures aan de kant hield. Aangezien VVSB in hetzelfde schuitje zat, was het duel nauwelijks van enigerlei waarde. "De omgeving inspireerde ook niet. We speelden op een bijveld op een veel te harde kunstgrasondergrond", aldus De Best. Voor Be Fair scoorde

Wilfred Smit de enige treffer. De Best: "Het was zaak om ongeschonden uit de strijd te komen. Dat is gelukt." Op Stefan Rijsdam na kan de oefenmeester over zijn complete selectie beschikken tegen Schipluiden.

De nacompetitie wordt voor Jamie Grootenboer, die stopt, zijn afscheidstournee. Robin Monsma, die amper in actie kwam voor Be Fair, keert komend seizoen terug naar BVCB.

Be Fair-Schipluiden begint zaterdag om 14.30 uur.

Huldiging Be Fair MO17

Een beetje kampioen krijgt een huldiging. Zo ook voor de meiden van het Be Fair-kampioensteam: de MO17-1. Nadat het seizoen met een wedstrijdje tegen ouders was afgesloten, kregen de kampioenen een medaille en kon een heuse kampioensbeker omhoog worden getild. Ook werd de champagne ontkurkt. De Be Fair-meisjes verloren dit seizoen in de eerste klasse slechts één wedstrijd.