Logo hartvanwaddinxveen.nl
Projectleider Egon Coolen van Wayland Energy heeft tot nu toe weinig Waddinxveners ontvangen tijdens de inloopmiddag. (Foto en tekst: Myriam Dijck)
Projectleider Egon Coolen van Wayland Energy heeft tot nu toe weinig Waddinxveners ontvangen tijdens de inloopmiddag. (Foto en tekst: Myriam Dijck)

Weinig animo voor biomassa inloopmiddag

  •   78 keer gelezen

Waddinxveen - Wayland Energy begon dinsdag met een serie inloopmiddagen in Cultuurhuys De Kroon om uitleg te geven over de bouw van de biomassacentrale aan de Zesde Tochtweg. Projectleider Egon Coolen was de hele middag beschikbaar om vragen te beantwoorden van inwoners en andere geïnteresseerden. Het liep gisteren echter nog niet storm, Coolen ontving zes mensen.

Actievoerders die strijden tegen de komst van de biomassacentrale gaven aan dat zij geen meerwaarde zien in dit 'charme-offensief' van Wayland. "Nee we gaan niet in gesprek. Deze informatiemiddagen van Wayland Energy zijn uitsluitend bedoeld om verdeeldheid te zaaien en is een ultieme poging om zieltjes te winnen. Ze hebben hun eigen waarheid omtrent duurzaamheid en gebruiken mooie slogans als 'best beschikbare techniek'", schreef Sandra Plantenga, woordvoerder namens Geen bmc Waddinxveen.

Coolen is van plan om de inloopmiddagen tot de zomervakantie voort te zetten, maar hij gaf aan dat als er te weinig mensen komen, de middagen waarschijnlijk eerder worden afgebroken. Aanstaande dinsdag is de tweede inloopmiddag in De Kroon van 13.00 tot 17.00 uur.

Meer berichten