Buiten koken kan op veel manieren. (foto: Beverly Mixon via Pixabay)
Buiten koken kan op veel manieren. (foto: Beverly Mixon via Pixabay)
OPROEP

Buiten leven, buiten koken, de zomer komt eraan!

Algemeen 280 keer gelezen

Je potje koken beperkt zich al lang niet meer tot het gebruik van het vier-, vijf- of zespitsfornuis in de open leefkeuken. Steeds vaker wordt het diner in de buitenlucht bereid: op de barbecue, met de Big Green Egg, in de populaire buitenkeuken of pizzaoven of boven een kampvuur. Een sociale gebeurtenis, waarbij veel vaker dan binnenshuis, het koken een gezamenlijke bezigheid wordt, waarbij ieder zijn taak heeft.
En als het werk gedaan is schuiven familie, vrienden en buren aan voor een gezellige middag of avond en vooral: lekker eten.

Kook jij regelmatig buiten op bbq, kampvuur of in je (zelfgemaakte) buitenkeuken? Deel het met de lezers van Hart van Holland. Foto's (en tekst) zijn welkom bij: redactie@hvh-waddinxveen.nl

(Insturen kan tot en met zondag 26 mei)