Afbeelding

Ronde van Waddinxveen met kanshebbers uit de regio

Sport 275 keer gelezen

WIELRENNEN
Waddinxveen – Op tweede paasdag, maandag 22 april, staan in Park De Triangel sterke renners uit de regio aan start. De wielerdag begint om 09.30 uur met een wedstrijd voor de vrouwen en eindigt om 16.30 uur met de Burgerronde.

De Burgerronde en de Dikke Banden Race voor kinderen staan open voor inwoners van Waddinxveen en omliggende woonplaatsen. Over deze laatste wedstrijden is informatie te vinden op www.rondevanwaddinxveen.nl met een inschrijfformulier. Ook ter plaatse is inschrijven mogelijk. Start en finish zijn gelegen aan de Parklaan.

De wedstrijden voor kinderen van 7 tot en met 12 jaar op gewone fietsen beginnen om 15.15 uur. De race voor eliterenners en beloften (13.00 uur) heeft in Gouwenaar Arno Kleinjan een uitblinker. Boskoper Mathijs de Leng kan met hem wedijveren, net als Etienne Lenting uit Nieuwveen. Amateurs en junioren beginnen om 11.15 uur. De populaire Waddinxvener Koen de Leeuw die ook een goede hardloper is, trekt veel supporters naar Park De Triangel. Hij zal de Burgerronde ongetwijfeld kleur geven.

RTW FM doet de gehele dag verslag met zes reporters. Ether 105.8 FM, kabel 103.4 FM.