Logo hartvanwaddinxveen.nl
Wethouder Atzema verrichtte samen met enkele toekomstige bewoners de   openingshandeling voor de start van de bouw. (foto:pr)
Wethouder Atzema verrichtte samen met enkele toekomstige bewoners de openingshandeling voor de start van de bouw. (foto:pr)

Start bouw 47 woningen in Parksingel

  •   64 keer gelezen

Waddinxveen - Kopers en andere genodigden vierden vrijdag 5 april samen met wethouder Gezina Atzema de start van de bouw van 47 woningen in Parksingel fase 2.

Parksingel fase 2 is een nieuwbouwplan dat wordt gerealiseerd door de ontwikkelcombinatie VOF Parkzicht. De bedrijven die hier onder vallen, wilden de start van de bouw van de 47 woningen niet ongemerkt voorbij laten gaan en dus werden de toekomstige bewoners en andere belanghebbenden uitgenodigd voor een feestelijke handeling op de bouwplaats.

Aan die oproep werd gehoor gegeven. De kopers maakten kennis met elkaar op de verzamelplek aan de Polderlaan en de Tuinbouwweg in Waddinxveen. Na het welkomstwoord begaf het gezelschap zich richting de bouwplaats en werd symbolisch een 'eerste vloerplaat ' gelegd door wethouder Atzema en de kopers van bouwnummer 75, Frank Staphorst en Jolanda van Rijn. "Altijd weer een bijzonder moment", zei Hans Bootsma, directeur projectontwikkeling van Synchroon.
Bootsma: "Park Triangel is een compleet nieuwe wijk die inmiddels volop leeft. Parksingel is één van de vele buurten. We zijn blij om te zien dat ons ontwerp in de smaak valt. Het project was heel snel verkocht en nu zien we met eigen ogen hoe enthousiast de kopers zijn. Ik vind het hele proces van planontwikkeling tot oplevering prachtig, maar deze blije gezichten overtreffen alles. Dit is waar we het voor doen." De opzet en architectuur van Parksingel zorgen, volgens Bootsma, voor een gemoedelijk dorps sfeertje. In totaal komen er 110 nieuwbouwwoningen in Parksingel fase 1 en 2. De eerste bewoners van Parksingel krijgen deze week hun sleutel. De fase waarvan de bouw nu gestart is, bestaat uit 47 woningen in allerlei types. Er zijn tussenwoningen, hoekwoningen, vrijstaande woningen en tweekappers.

Meer berichten