Logo hartvanwaddinxveen.nl
Gitarist/zanger Robbert Fossen van Muddy Waters. (foto: Kuno Mooren)
Gitarist/zanger Robbert Fossen van Muddy Waters. (foto: Kuno Mooren)

Blues voor mooie herinnering

  •   97 keer gelezen

Waddinxveen - Het jaarlijkse bluesfestival Wokkel Blues, zaterdag 6 april in de kantine van voetbalvereniging ASW, zet zich dit jaar in voor stichting Living Memories, die herinneringsfilms maakt voor ouders van terminaal zieke kinderen.

"De allerbeste bluesbands zorgen voor een geweldige avond met live-muziek" belooft de organisatie, die meldt dat alle bands belangeloos optreden.

Het voorprogramma start om 19.00 uur met een optreden van het Waddinxveense talent Kaya Vitalis. Vervolgens laten de bands Robert Smith & the Dynaflow, the Hellhounds, MarbleTones en headliner The Muddy Waters Tribute Band van zich horen.

Kaarten à 15 euro zijn te reserveren via: wokkelblues@gmail.com of, indien nog voorradig, aan de deur op de avond zelf. Het festival duurt van 19.00 tot 01.00 uur en wordt gehouden bij vv ASW aan de Sniepweg 13E in Waddinxveen.

Mooie herinnering
De organisatie van deze vierde editie van het muziekspektakel hoopt veel geld in te zamelen voor Living Memories, een stichting die professionele opnames maakt van terminaal zieke kinderen tijdens hun dagelijkse bezigheden, om ouders een mooie herinnering te kunnen geven ter nagedachtenis.

Meer berichten