Logo hartvanwaddinxveen.nl
Foto:

Top jeugdgolf naar Bentwoud

  •   19 keer gelezen

Waddinxveen/Zoetermeer - De opening van het jeugdgolfseizoen vindt dit jaar plaats op zondag 10 maart op Golfbaan Bentwoud. De drie belangrijkste jeugdgolfpartijen in Nederland organiseren een uniek evenement als startsein voor een nieuw golfseizoen voor de jeugd én meekomende volwassenen. Bentwoud is dit jaar gekozen als locatie voor dit evenement.

Dat de top van het jeugdgolf in Nederland voor Bentwoud als locatie heeft gekozen betekent een enorme boost voor jeugdgolf in de regio. Om dit te promoten heeft Bentwoud alle scholen in de regio uitgenodigd om deel te nemen aan de (gratis) activiteiten die op deze dag georganiseerd worden voor de golfende en (nog) niet-golfende jeugd.
Zo zijn er clinics voor de jongsten van het gezin. Voor de jeugd die al wel kan golfen is er van alles te doen, zoals een teamwedstrijd en een wedstrijd over 9 holes. Ook voor de meekomende volwassenen is er genoeg te doen: er kan kennisgemaakt worden met golf door deel te nemen aan een golfclinic of 9 holes te spelen terwijl de kinderen zich vermaken bij de jeugdactiviteiten.

Een wandeling maken door het natuur- en recreatiegebied Bentwoud behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

Meer informatie over deze dag is te vinden via
www.golfbaanbentwoud.nl.

Meer berichten