Logo hartvanwaddinxveen.nl

Naar de film met je lief voor Valentijn

  •   24 keer gelezen

Waddinxveen - Wie met zijn geliefde naar de film wil, over de rode loper naar binnen en genieten van een hapje en een drankje aan een tafeltje met kaarsjes en een bloemetje, kan meedoen aan de valentijnsactie op Facebook van Cultuurhuys De Kroon.

Te winnen zijn twee kaarten voor de film De Matchmaker op woensdag 13 februari. De film begint om kwart over acht en de toegangsprijs is zeven euro. De Kroon is te vinden aan het Gouweplein in Waddinxveen.

De film vertelt het verhaal van Chris, die als stockfotograaf de wereld over reist en volop van zijn leven geniet. Wanneer nieuwe opdrachten schaars blijken en de bodem van zijn bankrekening in zicht komt, keert hij noodgedwongen terug naar de plek waar hij al jaren niet meer is geweest: thuis. Een nieuwe klus biedt zich aan: een promo voor een datingsite. Hij bedenkt dat zijn single moeder wel een nieuwe relatie kan gebruiken en zonder haar medeweten maakt Chris een video. Eenmaal online blijkt het een enorme hit en de berichten van enthousiaste mannen stromen binnen. Tijdens de zoektocht naar de ideale kandidaat worden moeder en zoon geconfronteerd met zichzelf, elkaar en gebeurtenissen uit het verleden.

Meer berichten