Logo hartvanwaddinxveen.nl
Aan Ipse de Bruggen werd een geldbedrag geschonken. (foto: pr)
Aan Ipse de Bruggen werd een geldbedrag geschonken. (foto: pr)

Cheque voor Ipse de Bruggen gaat naar snoezelruimte

  •   46 keer gelezen

Waddinxveen - Serviceclub InnerWheel Waddinxveen heeft tijdens de maandelijkse clubavond Marjan Neutel, medewerker van Ipse de Bruggen, aangenaam verrast met een cheque.

InnerWheel Waddinxveen heeft het motto 'met elkaar, voor elkaar en voor anderen' letterlijk genomen en de handen ineen geslagen om een geldbedrag voor Ipse de Bruggen te reserveren. Ipse de Bruggen is de instantie die zorg levert aan verstandelijk en meervoudig gehandicapten.

Tijdens de laatste kerstviering is InnerWheel creatief met het beschikbare budget omgegaan door alle uitgaven voor de feestelijke bijeenkomst te wikken en te wegen en op zoek te gaan naar budgetvriendelijke aankopen. Uiteindelijk restte een bedrag van 250 euro onder de streep en werd besloten dit geld te besteden aan materialen voor de snoezelruimte van Ipse de Bruggen. Zo denkt de organisatie InnerWheel een kleine bijdrage te leveren aan het woongenot van de bewoners.

Medewerker Marjan Neutel was blij verrast en wist te melden dat het voor de bewoners een zeer welkome aanvulling zal zijn.

Meer berichten