Logo hartvanwaddinxveen.nl
De winnaars van het schoolzwemkampioenschap.
De winnaars van het schoolzwemkampioenschap.

Willem Alexanderschool heeft beste zwemploeg

  •   89 keer gelezen

ZWEMMEN
Waddinxveen – De Koning Willem Alexander-school heeft de jaarlijkse schoolzwemwedstrijd, georganiseerd door zwemvereniging De Gouwe, gewonnen.

Tot en met 2017 werden de zwemwedstrijden gehouden in het kader van de Sportweek, na het opheffen van het sportweekcomité worden de wedstrijden door De Gouwe georganiseerd. In de nieuwe opzet zijn ook scholen uit Boskoop uitgenodigd mee te doen. De wedstrijden zijn voor de groepen 5-6 en 7-8.

Dit jaar waren veertien teams ingeschreven door zes scholen. De Koning Willem Alexanderschool zegevierde met 737 punten. Op de tweede plaats eindigde de Rehobothschool met 833 punten. Vlak daarachter eindigde de Koningin Beatrixschool met 840 punten.

Bij de groepen 5 en 6 ging de eerste prijs bij de meisjes naar het eerste team van de Koning Willem Alexanderschool en bij de jongens ging de eerste prijs naar het eerste team van de Rehobothschool.

Bij de groepen 7 en 8 was de eerste prijs bij de meisjes voor het tweede team van de Koning Willem Alexanderschool, bij de jongens zegevierde de Koningin Beatrixschool.

Meer berichten