Logo hartvanwaddinxveen.nl

Reactie Woonpartners Midden-Holland op uitspraak rechter

  •   138 keer gelezen

Waddinxveen - Woonpartners Midden Holland bij monde van adjunct-directeur Willem van den Berge, zegt in ieder geval blij te zijn dat er nu duidelijkheid is over de woonwagenwoningen.

Op zich voorziet hij geen problemen met de verhuur van de woonwagenwoningen die inmiddels al gebouwd zijn aan de Mien Ruysstraat. "Daar zijn genoeg liefhebbers voor, maar we moeten wel iets met het terrein aan de Meteorenweg. Er ligt een afspraak met de gemeente dat de woonwagenbewoners daar moeten verhuizen en het bestemmingsplan voorziet nu ook in sociale huurwoningen in dat gebied en niet in woonwagens, dus de vraag is hoe nu verder."

Van den Berge zegt eerst nog eens uitgebreid de uitspraak van de rechtbank te gaan bestuderen en met de gemeente in gesprek te gaan. "Het is immers toch een gezamenlijk probleem."

Hij zegt 'no hard feelings' te hebben ten opzichte van de woonwagenbewoners van de Meteorenweg. "Ik vind het uiteraard wel jammer dat het zo gelopen is, het zag er lange tijd heel anders uit. De bewoners hebben zelf nog mee getekend en gerekend aan het ontwerp van de woonwagenwoningen. Maar ook financieel speelde er nog het een en ander, het ging niet alleen om woonwagens met of zonder wielen."

Meer berichten