Afbeelding
Foto: VUIJK

Optreden van Tango Aliado kwartet in remonstrantse kerk op zondag 20 januari

Algemeen 153 keer gelezen

Waddinxveen - Het Tango Aliado kwartet treedt op zondagmiddag 20 januari op om 15.00 uur in de remonstrantse kerk aan de Zuidkade.

Tango Aliado bestaat uit vier professionele musici die elkaar hebben gevonden op het conservatorium en tijdens hun werkzaamheden in diverse orkesten. Zij zijn allen afgestudeerd aan Nederlandse conservatoria en hebben rijke internationale muzikale ervaring. Ze vormen het kwartet Tango Aliado en delen hun passie voor de Argentijnse tango-muziek.
Het kwartet, dat bestaat uit Françoise van Varsseveld op viool, Mariken Zandvliet op piano, Lucas Stam op cello en Gert Wantenaar op de bandoneon trad in september 2017 al eens op in de remonstrantse kerk.

Kaarten zijn verkrijgbaar aan de zaal. Reserveren kan via reserveringen@muziekinwaddinxveen.nl of telefonisch via 06 53281016 of 06 53672787.

Voor meer informatie: www.tango-aliado.com

De entree bedraagt 12,50 euro, inclusief koffie of thee. Rabobankpashouders, Vonkpashouders en houders van de Rotterdampas betalen 10 euro, jongeren tot 21 jaar 7,50 euro. Alle betalingen dienen contant te geschieden aan de zaal.