Afbeelding

Winkelpand Gouweplein wordt 'Herberg de Kerst-Inn'

Algemeen 212 keer gelezen

Waddinxveen - Deed het pand een paar weken geleden nog dienst als de Tuin van Sinterklaas, nu is in dezelfde winkelruimte aan Promenade 158 een overdekte kerstmarkt te vinden: de Kerst-Inn, het Huis van Hoop in winkelcentrum Gouweplein.

Vanaf donderdag 13 december organiseren op deze locatie zo'n vijftien Waddinxveense goede doelen zoals Care for Family en Knuffel Buddy Waddinxveen en kerken allerlei activiteiten zoals een escaperoom, verkoop van 'handmade' kerstcadeautjes, knutselen voor kinderen en nog veel meer. De toegang, koffie, thee en limonade zijn gratis. Kijk voor meer informatie op www.kerst-inn.nl.
De opbrengst van alles wat verkocht wordt is voor de organisaties die vertegenwoordigd zijn, bestemd. Ook dit jaar verzorgt De Rank de catering en, samen met een aantal andere Waddinxveense kerken, de kapel. Hier is ruimte voor bezinning, een luisterend oor en een goed gesprek. Wie wil ontsnappen uit de escaperoom in de Kerst-Inn die doet er goed aan zich vooraf in te schrijven. Er is plek voor in totaal 7 teams. Boeken via nelisadzandbergen@gmail.com. Kosten 7,50 euro per persoon. De Kerst-Inn is geopend op donderdag 13 december (19.00-21.00 uur) en op de zaterdagen 15 en 22 december (11.00-16.00 uur).