Afbeelding

Be Fair komt goed weg met gelijkspel bij Blauw Zwart

Algemeen 212 keer gelezen

VOETBAL
Waddinxveen – Be Fair maakte zaterdag bij derdeklasse-laagvlieger Blauw Zwart geen beste beurt. De nummer twee van de ranglijst kwam goed weg met een 2-2 gelijkspel. "Het was puur slecht", wond trainer Bert de Best er geen doekjes om.

"Blauw Zwart speelde vanaf het begin fel en zeer gedreven en juist dat ontbrak in ons spel", reageerde De Best. De trainer had zijn spelers de hele week al gewezen op het gebrek aan scherpte. "Wij moeten honderd procent geven. Dan kunnen we een goede ploeg zijn, maar als we dat niet doen dan zijn we niks beter dan de nummer elf of twaalf van het klassement. Dat klopte ook wel, want Blauw Zwart staat tiende en ik heb zaterdag geen verschil met ons gezien."

Alle doelpunten in Wassenaar vielen na rust. Be Fair kwam zowaar op voorsprong. Pepijn de Pagter, die als één van de weinige Waddinxveense speler wel een goed niveau haalde, zag zijn lob op de lat gaan. In de rebound kopte Tom de Vos raak.

De thuisploeg wist het duel met twee treffers in een tijdsbestek van vijf minuten om te draaien (2-1). Met Martijn Kok en Rayvano Saluteru in de ploeg wist Be Fair op de valreep alsnog een punt uit het vuur te slepen. Twee minuten voor tijd schoot Kok de 2-2 binnen.