Logo hartvanwaddinxveen.nl

Alle kinderen helpen Sint in zijn tuin

  •   58 keer gelezen

Waddinxveen – Het start met spellen in de stal bij Amerigo en daarna het dak op om een cadeautje door de schoorsteen te gooien. Dat klinkt als een normale zaterdag voor sint en zijn pieten: zaterdag 24 november waren het echter de bezigheden van de bezoekers van de Tuin van de Sint.

Door David Zandbergen

"Pakjes door de schoorsteen gooien vond ik het allerleukste", zei de achtjarige Febe Koorevaar. Ze bezocht de tuin samen met haar zusje Rhodé en ze hadden het duidelijk naar hun zin. "Je kan hier heel veel doen en spelletjes spelen zoals (hobbel)paardrijden en daklopen."

Het is wel heel druk in de Tuin van de Sint. "Er stond een hele lange rij voor de tent waarin kinderen met Sinterklaas op de foto konden, dus dat hebben we maar overgeslagen. Gelukkig hebben we hem vorige week bij de intocht al gezien."

De Tuin van de Sint is gevestigd aan de Promenade in winkelcentrum Gouweplein. Elk jaar strijkt Sinterklaas hier weer neer om de Waddinxveense kinderen te verwelkomen. Die hadden daar wel oren naar: afgelopen zaterdag 24 november bezochten in totaal 853 personen Sinterklaas.

De eerstvolgende keer dat de tuin open is, is donderdag 29 november van 16.00 tot 20.00 uur.

Meer berichten