Afbeelding

Wie wordt sportman of sportvrouw van het jaar?

Algemeen 276 keer gelezen

Waddinxveen - De Waddinxveense sportverkiezingen staan voor vrijdag 9 november op het programma. Dit sportgala wordt door Lionsclub Tsuytende georganiseerd in samenwerking met de gemeente.

Het sportgala vindt plaats in de aula van het Coenecoop College en ook dit jaar zijn er weer veel mooie nominaties. Op de avond worden de sportprijzen uitgereikt voor sportman, sportvrouw, sportploeg en de sporttalenten van het afgelopen jaar.

Doordat in alle categorieën verschillende sporters zijn genomineerd, viel er voor de jury zeker iets te kiezen. De nominaties zijn gedaan door de Waddinxveense verenigingen waar de sporters actief zijn, maar dit jaar konden ook anderen, zoals familieleden of vrienden, succesvolle Waddinxveense sporters aanmelden. Door deze aanpak komen dit jaar ook sporters die in Waddinxveen wonen, maar in een andere gemeente sporten, in aanmerking voor een sportprijs. En ook sporters die in Waddinxveen hun carrière begonnen, maar inmiddels de overstap gemaakt hebben naar een hoger niveau, komen nu voor op de lijst van genomineerden. Behalve bekers en 'eeuwige roem' worden de winnaars ook opgenomen in de Hall of Fame van www.sportgalawaddinxveen.nl. Aanvang gala 20.00 uur.