Afbeelding

HCW ruikt eerste punt

Sport 230 keer gelezen

HOCKEY
Waddinxveen - HC Waddinxveen kon zondag in en tegen Pijnacker het eerste punt in de tweede klasse ruiken. Vlak voor tijd moest keeper Evert ten Wolde echter voor de derde keer capituleren: 3-2.

"We waren er bijna", zei trainer/coach Bart Wisbrun, die na de late Pijnackerse goal enorm baalde. "Voor rust speelden we echt goed en kwamen we terecht op een 2-0 voorsprong. Erna werden we ver teruggedrongen en maakten we toch een aantal verkeerde keuzes. Het had echt gekund vandaag."
Tot overmaat van ramp viel ook nog eens Sybren van der Heide uit met een op het oog zware hamstringblessure. "Ik hoop dat het meevalt, maar ik ben bang dat we het even zonder Sybren moeten doen", aldus Wisbrun, die komend weekeinde met zijn ploeg twee kansen heeft op een zege. Zondag wacht aan De Sniep nummer vijf Ommoord, twee dagen eerder wordt in Rotterdam-Zuid voor de beker aangetreden tegen Feyenoord. Wisbrun: "Dat moet op papier te doen zijn voor ons, want Feyenoord is een vierdeklasser. Maar het is en blijft wel beker."