Muziekvereniging Concordia viert haar jubileum met drie speciale concerten.
Muziekvereniging Concordia viert haar jubileum met drie speciale concerten.

Jubileumconcerten Concordia

Cultuur 214 keer gelezen

Waddinxveen – Om aandacht te besteden aan haar honderdtwintig jarig bestaan, verzorgt muziekvereniging Concordia een drietal jubileumconcerten; twee voor volwassenen en één voor kinderen.

De jubilerende club verzorgt vrijdag 23 en zaterdag 24 maart om 20.00 uur een speciaal concert waaraan medewerking wordt verleend door het eveneens jarige C-Akkoord en Concordia's eigen brassband Dutch Brass Millenium. Tijdens de muziekuitvoeringen laat zandkunstenaar Rosa van der Vijver haar betoverende zandcreaties zien.

Voor de zaterdag staat om 15.00 uur een bijzonder kinderconcert op het programma. C-Akkoord, het opleidingsorkest van Concordia en Excelsior Boskoop, viert dan haar twintigste verjaardag en verzorgt het concert. Ook deze middag is de zandkunstenaar aanwezig met haar creaties; zij wordt bijgestaan door een verhalenverteller, die het publiek meeneemt op een muzikale reis.

De drie concerten vinden plaats in de Ontmoetingskerk aan de Groensvoorde 3. De toegang voor de avondconcerten bedraagt 7,50 euro en voor het kinderconcert 5 euro. Voor kinderen tot en met twaalf jaar geldt een reductie van 50 procent. Vooralsnog zijn toegangskaarten alleen verkrijgbaar via kaartjes@concordia-waddinxveen.nl.
Voor meer informatie: www.concordia-waddinxveen.nl.