Caprice des Deux wordt gevormd door Ruud Raike en Jaap Brackman.
Caprice des Deux wordt gevormd door Ruud Raike en Jaap Brackman.

Concert Caprice des Deux

Cultuur 507 keer gelezen

Waddinxveen – Op uitnodiging van Muziek in Waddinxveen (MIW) verzorgt het duo Caprice des Deux op zondag 18 februari om 15.00 uur een optreden in de remonstrantse kerk aan de Zuidkade 59.

Het duo wordt gevormd door Ruud Raike op alt- en sopraansaxofoon en door Jaap Brackman op piano. Beide heren laten het publiek deze middag kennismaken met de vaak ongekende en onbekende mogelijkheden van de saxofoon in de klassieke muziek.

Het brede repertoire omvat werken van André Caplet tot Astor Piazzolla, van barok tot experimenteel en van Ennio Morricone tot Leonard Bernstein.
Het programma voorziet in muziekstukken van componisten uit verschillende landen en diverse cultuurstromingen en met Franse muziek van eind negentiende eeuw tot heden.

Zaal open om 14.30 uur. De toegang bedraagt 12,50 euro; voor Vonk-, Rotterdam- en Rabobankpashouders 10 euro en voor jongeren tot 21 jaar 7,50 euro. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de zaal (contant betalen) of kunnen gereserveerd worden via 06-53281016, 06-53672787 of via reserveringen@muziekinwaddinxveen.nl. Ter plaatse is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar.

Voor meer informatie: www.capricedesdeux.nl.