Nog één keer ‘The colour of our heart’ . (foto: Vonk)
Nog één keer ‘The colour of our heart’ . (foto: Vonk)

Reünie deelnemers De Brug

Cultuur 210 keer gelezen

Waddinxveen - 'Een warm bad', 'Het voelt zo vertrouwd', 'Wat heb ik me hier op verheugd!'; zomaar wat reacties van deelnemers van muziektheatervoorstelling De Brug, die afgelopen donderdag voor een reünie bij elkaar kwamen.

Na een begroeting door Ingrid Ranftl, directeur van Stichting Vonk en initiatiefnemer van het community-art project, was het tijd om herinneringen op te halen. Zo kwam met de filmbeelden van Roelof Schut de repetitieperiode weer helemaal tot leven.
Aansluitend genoten de deelnemers van de registratie van de voorstelling, gemaakt en gemonteerd door Erwin van Lingen en toonde fotograaf Henk Sikkenga zijn tijdens de uitvoeringen gemaakte foto's.

Als eregast was Hans Geel aanwezig. Hij overhandigde de originele druk van zijn tekst 'Waddinxveen, Parel aan de Gouwe' als 'erfstuk' aan Stichting Vonk en sprak de hoop uit dat daarvoor een goede plaats in het Cultuurhuys zal worden gevonden. Tot slot werd het team van De Brug, bestaande uit Andrea van Schie, Natalie Merfort, René Torenstra, Monique Janssen en Miranda Heemskerk van Studio DaDanza nog eens in het zonnetje gezet.

Waddinxveners die de voorstelling in november gemist hebben kunnen via www.stichtingvonk.nl een usb-stick kopen met daarop de complete registratie van de voorstelling.