De deelnemers aan Navigate North uit Waddinxveen, Moerkapelle en Boskoop. (foto: pr)
De deelnemers aan Navigate North uit Waddinxveen, Moerkapelle en Boskoop. (foto: pr)

Afzien tijdens barre tocht voor het goede doel

Algemeen 270 keer gelezen

Waddinxveen/Zuidplas - Het Waddinxveense bedrijf Reco doet dit jaar met twee teams mee aan Navigate North. In zeven dagen maken de vier mannen een tocht over sneeuw en ijs naar de Noordkaap.

Sneeuwstormen, temperaturen tot -30 graden Celsius en overstekende elanden; dat is wat ze kunnen verwachten. De terreinwagens waarmee ze rijden zijn voorzien van vierwielaandrijving en winterbanden (al dan niet met spikes).
Team 1 bestaat uit Robin Reigwein; een 35-jarige ondernemer uit Moerkapelle en Matthew Dubbis, 37 jaar en woonachtig in Boskoop. Matthew is geboren en opgegroeid in Australië, in het dagelijks leven werkt hij bij ASW (Autoschade Waddinxveen) waar hij zich volledig uit kan leven op zijn passie: auto's.

Team 2 bestaat uit David Blanken uit Waddinxveen. Na zijn opleiding is hij bij BRS gaan werken, daar leerde hij Robin Reigwein kennen. Harold Dazler, 42 jaar, is ondernemer in een speciaalzaak op het gebied van vlees. Ook Harold deelt de passie voor auto's en motoren.

Het wordt een pittige competitie met de 23 andere teams die op de site van Navigate North zijn te vinden.
Voor veel deelnemers is het een jongensdroom die uitkomt, maar met dit avontuur worden door de teams ook lokale goede doelen gesteund zoals in het geval van Reco een speciale trampoline voor bewoners van Ipse de Bruggen die in een rolstoel zitten.
De teams zijn te volgen op Facebook via Reco Navigate North.